fbpx

Over ons

Wat is injouwbuurt.nl?

Injouwbuurt.nl is een onafhankelijke onderneming en een verkooppartner van Ziggo. Door de uitstekende samenwerking maken wij het voor jou mogelijk om unieke aanbiedingen aan te bieden. We zijn regelmatig bij jou in de straat om je te voorzien van persoonlijk advies. Maar soms ben je niet thuis. Via onze website www.injouwbuurt.nl kun je dan makkelijk een (nieuwe) afspraak maken, contact opnemen en/of jouw bestelling plaatsen. Altijd met hoogstaand advies. Injouwbuurt.nl is opgericht door en een handelsnaam van PARTOF B.V.

Is injouwbuurt.nl betrouwbaar?

Jazeker. Wij zijn al meer dan 3 jaar trots Direct Sales Partner van Ziggo. Je kunt ons herkennen aan Ziggo-kleding als we door jouw straat lopen. Al onze persoonlijke adviseurs dragen een ID-badge en kunnen zich legitimeren. Als een adviseur zich niet wil legitimeren, neem dan contact met ons op via de website www.injouwbuurt.nl.

Injouwbuurt.nl staat geregistreerd onder KVK-nummer 68542593 op naam van PARTOF B.V. (handelsnaam: Injouwbuurt.nl)

Waarom kies je voor injouwbuurt.nl?

Injouwbuurt.nl helpt met de overstap naar Ziggo. Je krijgt altijd persoonlijk advies, zo weet je precies wat jij mag verwachten. Daarnaast betaal je bij ons geen aansluitkosten (elders €19,95). Ook krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis monteur. Alleen maar goede redenen om klant te worden van Ziggo via injouwbuurt.nl!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Onze adviseurs zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 beschikbaar via 030 20 036 31. Je kunt ook een mail sturen naar contact@injouwbuurt.nl

De waardering van injouwbuurt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 1 reviews.